Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Planning Europese aanbesteding experimenten Tel mee met taal (actielijn 4)

Geplaatst op 06-06-2016

Binnenkort start de Europese aanbesteding in het kader van actielijn 4 van Tel mee met Taal. Deze wordt gepubliceerd op TenderNed, het online aanbestedingsplatform van de overheid. Volgens planning is de publicatie op TenderNed op 15 juni. U kunt TenderNed in de gaten houden voor de call (aankondiging), maar ook op de site van Steunpunt Basisvaardigheden zal een link te vinden zijn wanneer de aanbesteding is geplaatst. De indieningstermijn is 8 weken.
Voor het indienen op TenderNed is E-herkenning nodig. Mocht u eventueel willen indienen en u heeft nog geen E-herkenning, dan kunt u deze aanvragen bij TenderNed. Dat kunt u nu al doen.  https://www.tenderned.nl/eherkenning-en-tenderned-0

Latest Tweets

    Twitter

    Partners