Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Denk mee over subsidieregeling actielijn 2 Tel mee met Taal

Geplaatst op 08-06-2016

In het kader van Actielijn 2 van ‘Tel mee met Taal’ wordt momenteel een subsidieregeling ontworpen. Met deze subsidieregeling kunnen werkgevers subsidie aanvragen voor taalscholing van hun laagtaalvaardige werknemers. Daarnaast kunnen regionale samenwerkingsverbanden van gemeenten, bibliotheken, onderwijspartijen en maatschappelijke organisaties een financiële bijdrage aanvragen voor de uitvoering van projecten als onderdeel van hun gezamenlijke aanpak van laaggeletterdheid en leesbevordering. Wilt u meepraten en meedenken over de uitwerking van deze subsidieregeling? Het programmateam van ‘Tel mee met Taal’ nodigt u uit om schriftelijk te reageren op dit concept van de regeling. Dit kan tot en met 26 juni 2016 via info@steunpuntbasisvaardigheden.nl. Uw reactie helpt bij het opstellen van de definitieve versie van de regeling. Aan de conceptversie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Het heeft geen zin om (alvast) een aanvraag voor te bereiden of in te dienen. De definitieve regeling wordt in het najaar gepubliceerd. Aanvragen kunnen dan waarschijnlijk vanaf 1 januari worden ingediend. Een traject waarvoor subsidie wordt aangevraagd mag pas na het indienen van de aanvraag starten.

Latest Tweets

    Twitter

    Partners