Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Extra call KA1 Volwasseneneducatie 2016

Geplaatst op 16-06-2016

Binnen het subsidieprogramma Erasmus+ is dit jaar een tweede call voor KA1 Volwasseneneducatie.

De deadline hiervoor is op 4 oktober 2016, 12.00 uur CET.

Via deze weg willen we uw aandacht voor deze call vragen. Dit bericht is door het agentschap Erasmus+ gestuurd naar álle coördinatoren en tekenbevoegden binnen roc’s die in het mbo al KA1-projecten hebben de afgelopen twee jaar.

Wat houdt KA1 voor de volwasseneneducatie in?
Professionals in de volwasseneneducatie kunnen door Europese uitwisseling nieuwe werkervaring opdoen. Door trainingen te volgen of door mee te lopen (job shadowing) bij buitenlandse organisaties doen zij nieuwe kennis en ervaring op en ontwikkelen zij zich op hun vakgebied.

Vijf dingen die handig zijn om alvast te weten:

  • Een roc mag een aanvraag doen onder KA1 Erasmus+ voor mbo én volwasseneneducatie.
  • Mobiliteiten in de ve-sector horen niet thuis in de ‘reguliere’ mbo KA1 aanvraag.
  • De aanvraagprocedure lijkt erg op die van het mbo (die kennis heeft u al in huis).
  • U kunt tot de zomervakantie nog advies inwinnen en/of een adviesgesprek aanvragen voor deze subsidieronde. Stuur een mail naar erasmusplus@cinop.nl of neem direct contact op met Marissa van der Valk, 06-53362442.
  • Een aanvraag onder Erasmus+ Volwasseneneducatie is alleen voor professionals (en dus niet voor leerlingen)!

Kortom, didactische vaardigheden bijspijkeren rond het geven van taallessen aan anderstaligen? Kijken hoe ze in het Hoge Noorden omgaan met ict in de les? Hoe ga je om met een steeds meer diverse doelgroep in de klas en hoe doen ze dat in Engeland? Vraag een KA1 ve aan en leer het!

Voor meer informatie, kijk ook hier.

 

Latest Tweets

    Twitter

    Partners