Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Onderzoek en Praktijk: een ideaal koppel – artikel onderzoekers naar aanleiding van conferentie

Geplaatst op 13-07-2016

Op 23 juni vond de conferentie ‘Onderzoek en praktijk- een ideaal koppel’ plaats in Bunnik. Workshops werden gegeven vanuit de praktijk in de domeinen Gezin, Gezondheid en Werk. Vooraanstaande onderzoekers op deze domeinen legden de link met onderzoek. Zij schreven vervolgens een artikel over de opbrengsten van deze dag. Wij danken Maurice de Greef (Universiteit Brussel), Marieke Buisman (Kohnstamm), Mirjam Fransen (AMC-UvA) en Kees Broekhof (Sardes) voor hun bijdrage. Het volledige artikel kunt u hier downloaden.

Latest Tweets

    Twitter

    Partners