Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Gezocht: Docenten en begeleiders die hun ervaringen met Oefenen.nl willen delen

Geplaatst op 01-02-2017

Oefenen.nl wil graag meer weten over de wijze waarop begeleiders en docenten materialen van Oefenen.nl (zoals Klik & Tik en Lees & Schrijf!) inzetten. Informatie hierover helpt de dienstverlening van Oefenen.nl beter af te stemmen op de behoeften van deze begeleiders en docenten.

Oefenen.nl heeft de onderzoeksbureaus ECBO en NextValue research daarom gevraagd deze informatie te verzamelen.

Ben jij een docent of begeleider die zijn of haar cursisten of deelnemers met materialen van Oefenen.nl laat oefenen, dan stellen wij het op prijs als je voor het onderzoek een aantal vragen wilt beantwoorden. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De vragen gaan over je ervaring met de materialen van Oefenen.nl, de context waarin je deelnemers begeleidt, de materialen die je gebruikt en extra informatie die u eventueel gebruikt. Afsluitend kun je ook andere opmerkingen of bevindingen met betrekking tot Oefenen.nl met ons delen. De gegevens worden anoniem verwerkt en alleen gebruikt ten behoeve van verbeteringen die de inzet van materialen van Oefenen.nl door begeleiders en docenten makkelijker en effectiever maakt.

Door mee te doen aan het onderzoek draag je bij aan het leerproces van leerders die met de materialen van Oefenen.nl werken. Je vindt de vragen door op onderstaande link te klikken.

https://cinop.premiumsurvey.datacoll.nl/nq.cfm?q=A01028B1-33AC-43C5-83D4-1FFBA6B3FD47
 De onderzoekers stellen het ook op prijs wanneer je dit bericht deelt met andere docenten en begeleiders. Bij voorbaat dank!

 

Latest Tweets

    Twitter

    Partners