Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Verandering in programmaleiding Tel mee met Taal

Geplaatst op 09-02-2017

Per 15 februari zijn er veranderingen in de programmaleiding van Tel mee met Taal. Meike Vos gaat het team ‘kwetsbare jongeren’ van de directie MBO bij het ministerie van OCW versterken. Meike zal geen programmaleider meer blijven voor het actieprogramma Tel mee met Taal. Haar rol wordt overgenomen door Hans Hindriks (ook OCW), al betrokken bij het actieprogramma. Hans Hindriks en Margreet Zeemering (SZW) vormen vanaf half februari samen de programmaleiding van Tel mee met Taal.

 

Latest Tweets

  Twitter

  Partners  Adressen

  Bezoekadres:
  Horaplantsoen 20
  6717 LT
  EDE

  Postadres:
  Postbus 7001
  6710 CB
  EDE