Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

PABO SAXION conferentie 24 maart

Geplaatst op 02-03-2017

Op vrijdag 24 maart vindt de conferentie “Lezen en schrijven: niet voor iedereen vanzelfsprekend”   plaats. Als pabo-docent bent u van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Bij voorkeur samen met een collega van een ander vak.

 Het voorkomen van laaggeletterdheid is een zaak van alle pabo-docenten en hun studenten. Tijdens de conferentie gaan we het hebben over de rol van de pabo in de bewustwording bij studenten over laaggeletterdheid. En hoe de pabo een effectieve bijdrage kan leveren ter voorkoming hiervan en het bevorderen van het leesplezier.

U kunt uzelf en uw collega via de volgende link aanmelden; aanmeldformulier 

Deelname aan deze conferentie is gratis. Wij zien uw aanmelding graag voor 5 maart a.s. tegemoet (maximaal 150 deelnemers).

 Deze conferentie wordt georganiseerd door de Pabo’s van Hanzehogeschool, Fontys Venlo, Iselinge en Saxion en m.m.v. het Pabo-Platform van Stichting Lezen. Daarnaast wordt dit initiatief ondersteund door Stichting Lezen & Schrijven, Stichting Lezen en het actieprogramma Tel mee met Taal.

 

Latest Tweets

  Twitter

  Partners  Adressen

  Bezoekadres:
  Horaplantsoen 20
  6717 LT
  EDE

  Postadres:
  Postbus 7001
  6710 CB
  EDE