Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Aanvraagformulieren subsidie Tel mee met Taal online!

Geplaatst op 01-08-2018

De aanvraagformulieren voor de nieuwe ronde van de subsidie Tel mee met Taal staan online. U kunt ze hier vinden. Ook staat de link in het menu ‘direct naar’ op de website van het Steunpunt Basisvaardigheden. Bij de aanvraagformulieren vindt u ook een voorbeeldversie.

Met inhoudelijke vragen over de regeling kunt u zoals gebruikelijk terecht bij het Steunpunt via info@steunpuntbasisvaardigheden.nl (kijk ook bij de veelgestelde vragen en antwoorden). Heeft u technische vragen over het formulier dan kunt u die stellen via ocwsubsidies@minvws.nl.

Latest Tweets

    Twitter

    Partners