Welcome to Magazine Premium

You can change this text in the options panel in the admin

There are tons of ways to configure Magazine Premium... The possibilities are endless!

Member Login
Lost your password?

Steunpunt Basisvaardigheden stopt per 1 januari

Geplaatst op 01-11-2018

Het Steunpunt Basisvaardigheden is in 2012 gestart onder de Stichting Innovatie Beroepsonderwijs. In 2019 stopt deze Stichting. Pogingen om het Steunpunt per 1 januari 2019 integraal elders onder te brengen zijn helaas niet gelukt. Het Ministerie van OCW zal in de loop van de komende weken communiceren over hoe de verschillende activiteiten en dienstverlening van het Steunpunt zullen worden ondergebracht. De website van het Steunpunt met alle beschikbare informatie en downloads zal tot september 2019 in de lucht blijven.

 

Latest Tweets

    Twitter

    Partners